Last news

EdgeGear rarely offers promo codes. Shop your team now through Fanatics. Find the 65" Class Q7FN qled Smart 4K UHD TV (2018) for only 2199.99 plus free shipping and Free SmartThings..
Read more
Clearly this is not something you are going to want to miss. Jste si jist, e je to jeho zsluha? Stowa nabz nkter vci, kter bvaj soust luxusnch hodinek (nap. 248134 Tak..
Read more
Was immer Sie in London unternehmen möchten mit 2FOR1 Tickets holen Sie das Maximum heraus. I thought it was worth running through the options for Stansted Express, although there isnt much..
Read more

Fotoboeken maken nl voucher


fotoboeken maken nl voucher

de kortingscode die in deze mail staat bestel je vervolgens het fotoboek bij. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingscodes van. 20 korting op alle producten, meer info, fotoboeken, verzamel je leukste fotos in een fotoboek. We zijn specialist als het gaat om fotoboeken met hoogwaardige afdrukken en hoge kwaliteit papier. Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen Onze fotoproducten zijn regelmatig in de aanbieding dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van aanbiedingen, nieuws en updates. NB: ibood is als verkoper van deze voucher uitsluitend aansprakelijk voor het leveren van de voucher, niet de dienst.

Neem contact op met de klantenservice, we helpen je graag verder. De levertijd bedraagt 5-7 werkdagen, na plaatsing van jouw bestelling. Je kunt ook je foto's afdrukken op een van de fotokiosken die je in elke winkel kunt vinden.

Extra pagina's: 0,40 per extra pagina (per 2 toe te voegen/verwijderen). Je ontvangt na het bestellen van deze ibood-deal, de vouchercode(s) in je mailbox. Bovendien bevat het programma allerlei leuke achtergronden, fotokaders, maskers en plakboekitems om je fotoboek nog mooier te maken. Beoordeel onze website.

Extra bijzonder is het feit dat alle producten van worden geproduceerd zonder weergave van het logo of een streepjescode, zo is het echt 100 jouw eigen creatie! Uiteraard kunnen extra opties (extra pagina's, coating, platliggend papier) worden afgenomen; eventueel prijsverschil kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend. Met meer dan 298 van klanten, scoort PhotoBox een 8,9/10.Dit resultaat laat de klanttevredenheid zien over onze Fotoboeken (Fotoboek Prestige A4, Fotoboek Luxe Mosaek, Fotoboek Luxe, ect.) en het vertrouwen dat PhotoBox geniet van haar klanten. Fotoboek maken op laptop of desktop, alle opmaakopties en snelheid benutten? Deze voucher-aanbieding van voor een prachtig A4-fotoboek met 110 pagina's en een foto-omslag is daarom een geweldige aanbieding voor iedereen! 9653 Merk: Type: Voucher.w.v. Bekijk voor meer informatie onze Cookie Policy. Bij het bestellen van je fotoboek, kun je ervoor kiezen om het fotoboek thuis te laten bezorgen (bezorgkosten in Nederland zijn 4,95 en bezorgkosten in Belgi zijn 8,45 maar je kunt het ook bij in Pijnacker (Zuid-Holland) ophalen. Een A4-fotoboek staand/liggend met 110 pagina's en foto-omslag ( 60,95). Tijdens een bestelling bij kan n kortingscode worden verzilverd; wanneer je meerdere vouchers koopt voor het bestellen van meerdere fotoboeken, dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen (voor elke bestelling betaal je dus verzendkosten).

Stowa voucher,


Sitemap