Last news

We put in extra because, for us, it's about more than just listing a bunch of coupons. Proceed to check out but you need to login first in your account and then..
Read more
15september2014 Waardering van deze actie: / 0 Meld je aan en ontvang Gratis het Vredeslied Vind jij ook dat geweld in Gaza en Irak en andere oorlogsgebieden voorgoed moet stoppen? Je kunt..
Read more
Voor het aanvragen van de subsidie doorloopt u de volgende stappen: Vragen of meer informatie? Hierop hebben wij geen invloed en hiervoor nemen wij geen verantwoordelijkheid. Of dat wij uw uitkering aan..
Read more

Basisschool bonnen


basisschool bonnen

wordt, naast onze zojuist gedane belofte ons sterk te maken voor onze Kunstuitleen nagoya japanese restaurant coupons voor particulier en bedrijf, onze samenwerking met het Cultuur Kwartier Sneek verder gentensiveerd in 2016. Met ingang van het nieuwe jaar gaan wij als met als toevoeging Lijstenmakerij, Galerie Kunstuitleen door het leven. Hier geldt ook dat je het samen moet doen want ook met deze twee instellingen onderhouden wij een nauw samenwerkingsverband. Dit zou een hoge mate van waardering voor ons betekenen, na ruim 20 jaar inzet voor kunst en cultuur in de regio.

Dat steeds meer mensen onze nieuwsbrief wensen te ontvangen en het stijgende aantal bezoekers van onze website en daarmee ook in onze Galerie, ervaren wij als een compliment voor onze inzet op dit gebied. Daarnaast krijg je standaard 10 korting op alle inlijstwerk en wordt je uitgenodigd op voorbezichtigingen van exposities.

Pas bij een voldoende financiering van het project zullen wij van start gaan en u verzoeken het geld over te maken op een door ons aangegeven rekening nummer.g.v. Sinds 1992 doen wij iets goed, en wanneer we er van uitgaan dat we de crisis achter ons hebben gelaten komen er echt wel weer mooie jaren aan. Op iedere expositielocatie liggen flyers met de fiets/wandelroute hierop aangegeven. De kleurplaatactie is een enorm succes geworden, van de ruim 5000 kleurplaten verdeeld over 22 scholen zijn er ruim 3000 retour gekomen. Speurtocht Ouders en/of verzorgers van de kinderen kunnen een speurtocht sacrs coupons au gentleman des tissus et cuirs afhalen in de Galerie en starten hier ook.

Geld Verdienen Met Enqutes?basisschool bonnen


Sitemap